OLIKA KYSS-TYPER

Det finns de som kysser bra och de som kysser mindre bra. Jag älskar att kategorisera så låt oss göra just så. För att det ska bli ekvationen hångel måste vi ha två kyssare. Här nedan räknar jag upp olika kysstyper.

KYSS+KYSS= HÅNGEL

ÖDLAN
Ödlan kännestecknas av sin långa tunga. Tungan är avlång och smal. Du vet att du hånglar med en ödla när du du inte får luft och sakta kvävs till döds.

VISPEN
Tungans utseende av en Visptyp kan variera. Den kan vara kort, tjock, smal, lång, klen eller stark. Vispen är känd för sina akrobatika rörelser. Hans vevande rörelser uppfyller ofta hela munhålan och blir du yr är det bara en normal företeelse. Vispen kan ofta veva i evigheter.

MJUKISEN
En människa med kyssteknik Mjukisen lider ofta av dåligt självförtroende och famlar sig fram. Mjukisarn är ofarliga och kräver inte större ansträngningar för dig som mottagare. Är du trött och vill ta en tupplur under akten är Mjukisen att rekommendera.

TUFFINGEN
Tuffingen kan i vardagligt tal även kallas Aggresiv. Aggresiv/Tuffing måste bekräfta sig själv genom ett ständigt tungstötande. Ofta hårt och intensivt. Uppkommer svullnader och blånader har Tuffingen varit i farten.

SÖKAREN
En människa med typen Sökaren har ofta dåligt lokalsinne och kan behöva din hjälp att hitta rätt. Bli inte rädd om även andra hålliknade ställen likt öra eller navel får sig ett besök. Det tillhör Sökarens process. Var tålmodig.

STUMPEN
En karaktär Stumpen har ofta en mindre fördelaktig tunga för hångel. Den är kortare än genomsnittet och är ett hopplöst fall. Välj att tillfredställa er på andra sätt.

BITAREN
Bitaren har en tendens till att låta sina tänder delta i hånglandet. Naffsande på läppar samt tunga är vanligt förekommande. Bli inte rädd. Bit tillbaka.

Fördelaktigt är om man är av två olika typer som mottagare och givare. Det är sällan två Sökare går ihop sig. Testa dig fram. Hångla för glatta livet!
Kommentera inlägget här: