Det var en gång..

Lång bort i fjärran bodde en flicka vid namn Ella. Tillsammans med henne fanns Erik. Ella var vacker som en dag med långt blonderat hår och hennes älskade Erik var en stilig pojke med stora triceps. I fjärran bortom skyskraper och kärnkraftverk levde de i harmoni tillsammans med alla djuren. Hamstrar och lejon. Åt sushi och gjorde sin egna espresson. När solen gått ner värmde de sig i sin tresitts Mio soffa och tittade på senaste biofilmen på sin 50 tums platt TV. Filmerna laddade de hem över internet över deras gemensamma laptop. Bordeaux vinet smakade i deras munnar och Ella luktade juvligt efter att ha använt sin Dior parfym. De älskade varandra innerligt.

En dag kom farbror Elak på besök till Långt bort i fjärran. Men fabror Elak var från Det fördömda landet och där var inga människor goda och det rådde evigt mörker. Ella och Erik hade blivit varnade av Fjärrans Kejsare att undvika farbror Elak och inte lyssna till hans ord. När Ella gjorde manikyr denna dag dök farbror Elak upp bredvid henne och erbjöd henne äta en semla. Ella mindes Fjärrans Kejsares ord om att aldrig tilltala fabror Elak men när hon tittade upp och såg vad han erbjöd henne kunde hon inte motstå. Semlan var den vackraste av dem alla. Med vispgrädde vit som snö. Hon åt av den förbjudna semlan.

Farbror Elak hånskrattade i hennes ansikte och när Erik anlände misshandlade han Ella svårt och hon började i sin tur röka brass. Långt bortom fjärran fördömdes till evigt regn och avundsjuka ansatte Ella och Erik. Från denna dag har människan fått leva i evig tortyr. Allt tack vare den där haggan, Ella, som inte kunde motstå den förbjudna semlan.

.. The End

Kommentera inlägget här: